Veiligheid om onderhoud, inspectie en reparatie van windturbines uit te voeren op hoogte

Veiligheid

Bij Ouros staat veiligheid voorop en dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Vandaar ook dat alle werkzaamheden bij u op de site uitgevoerd worden door getrainde techniekers. Wij maken voor het opleiden van onze mensen enkel gebruik van erkende opleidingsinstanties en zij volgen hierbij ook een gestructureerd opleidingsplan.
Veiligheid

Vanaf de eerste dag dat de techniekers bij ons binnenstappen is veiligheid onze eerste prioriteit. Alvorens zij met een hoogwerker of een service platform aan het werk gaan krijgen zij hiervoor een gedegen opleiding. Verder worden er op regelmatige basis opfrissingcursussen gegeven zodanig dat de kennis behouden blijft. Binnen het bedrijf werken wij volgens de VCA-norm, waarin veiligheid een belangrijk deel vormt. Voor de windmolenindustrie zorgen we ervoor dat de onze techniekers opgeleid zijn conform de GWO. De techniekers die vaak in Frankrijk aan het werk gaan hebben allemaal een SST-opleiding gevolgd zodanig dat wij ook bij onze Franse klanten, in overeenstemming met hun regelgeving, kunnen werken.

Kwaliteit

Windturbine bladen zijn een belangrijk deel van uw turbine. Vandaar ook dat de kwaliteit van de uitgevoerde herstelling of inspectie ervan van groot belang is. Kwaliteit maakt ook deel uit van de VCA-norm die wij volgen, vandaar ook dat al onze blad techniekers een gedegen opleiding krijgen en op regelmatige basis bijgeschoold worden in het herstellen van uw bladen en het gebruik van de nieuwste technieken en producten. De opleiding van onze techniekers gebeurt alleen door gekende organisaties en voor de materialen maken wij enkel gebruik van erkende leveranciers en merken.


Diensten

Inspectie

Uitvoeren van bladinspecties met hoogwerkers op verschillende soorten windturbines of -molens

Reparatie

Uitvoeren van herstellingen aan windmolenbladen

Reiniging

Reinigen van windmolenbladen en -torens en herstellen van verfbeschadigingen

Verhuur

Verhuur van hoogwerkers gebruikt in de windmolenindustrie zowel on- als offshore

Contacteer ons

+32(0)499 511 863