Reparatie van windmolenbladen bij windturbines op hoogte

Reparatie

Gecertifieerde techniekers

Sinds het ontstaan staat Ouros in voor het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan windmolenbladen. Of het nu gaat over een crack in uw blad, erosie van de LE of in de TE. Onze gecertificeerde en getrainde techniekers zullen op de juiste manier én met kennis van zaken, door gebruik te maken van de juiste technieken en materialen, uw blad herstellen. Onze techniekers zijn opgeleid door en beschikken over een opleidingscertificaat als Bladhersteller door BZEE.
Dubbelklik op de video voor full-screen weergave
Reparaties met hoogwerker

Dankzij onze uitgebreide vloot aan hoogwerkers kunnen wij fouten aan uw bladen herstellen tot een hoogte van 100m. Voordeel van het gebruik van hoogwerkers is de snelle opsteltijd na aankomst op de site. Vooral bij kleinere herstellingen op grotere hoogte levert het gebruik van een hoogwerker voordeel op. Nadeel is dat de weersomstandigheden een heel grote (negatieve) invloed kunnen hebben op de herstellingen met stand-by tijd als gevolg.Herstellingen met Service Platform

Laat het weer geen invloed hebben op uw planning bij herstellingen. Regen, koude, sneeuw of hoge luchtvochtigheid hebben geen invloed meer op de geplande herstelling, enkel wind kan nog een impact hebben. Verder biedt het werken met ons platform het voordeel dat uw teams een groot stabiel werkoppervlak hebben en dat het blad zeer vlot rondom rond bereikbaar is, vooral bij grote herstellingen zal dit voor de teams een positieve invloed hebben. Ook het werken in de koude donkere herfst- en winterperiode is dankzij ons gesloten platform perfect mogelijk. Met behulp van de verwarmingstoestellen kan de herstelling steeds bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid uitgevoerd worden. Het blad kan door gebruik te maken van de regenbescherming ook afgeschermd worden, waardoor zelfs bij regen de herstelling niet dient onderbroken te worden. Dankzij de aanwezige ledverlichting kan er ook laat in de avond of nacht doorgewerkt worden om uw turbine zo snel mogelijk weer in productie te krijgen. Ons platform maakt het mogelijk om te werken aan turbines tot een hub hoogte van 150m.

Diensten

Inspectie

Uitvoeren van bladinspecties met hoogwerkers op verschillende soorten windturbines of -molens

Reparatie

Uitvoeren van herstellingen aan windmolenbladen

Reiniging

Reinigen van windmolenbladen en -torens en herstellen van verfbeschadigingen

Verhuur

Verhuur van hoogwerkers gebruikt in de windmolenindustrie zowel on- als offshore

Contacteer ons

+32(0)499 511 863