Verhuur van hoogtewerkers en service platforms voor het onderhoud van windturbines

Verhuur

De basis van Ouros ligt in de verhuur van hoogwerkers gebruikt in de windmolenindustrie als toegangsmiddel voor het werken aan de windmolenbladen en -torens. Het verhuren van deze toegangsmiddelen blijft deel uitmaken van de werkzaamheden van Ouros.
Hoogwerkers

Vooral in de zomer maakt de verhuur van hoogwerkers een belangrijk deel van het werk uit binnen Ouros.
Ouros werkt hiervoor samen met Maes Hoogwerkers, deel van dezelfde familiale Groep Maes. Dankzij de uitgebreide vloot van hoogwerkers (één van de grootste in Europa) beschikken wij steeds over de juiste hoogwerker om u toegang te verlenen tot uw windmolenblad of -toren. Vanaf een hoogte van 15m tot een hoogte van 103m en alle hoogtes daartussen kunnen bij ons gehuurd worden voor een korte of langere periode. Al onze machinisten beschikken over de nodige certificaten en worden ook voortdurend bijgeschoold om u veilig op de gewenste hoogte te brengen.

Service platform

Sinds 2019 beschikt Ouros ook over service platformen van het type WP Systems Terra 1. Dankzij dit service platform kan u werkzaamheden verrichten aan windmolens tot een hoogte van 150m.
Deze platformen zijn volledig afsluitbaar en beschikken over interne verwarming en verlichting. Dit geeft u de mogelijkheid om ook bij regenachtige en winterse omstandigheden uw herstellingen op een veilige en correcte manier uit te voeren. Hierdoor hoeft u herstellingen niet tot de zomer uit te stellen maar kan u ook in de winter geplande en/of ongeplande herstellingen uitvoeren, wat het rendement van uw turbine alleen maar ten goede komt.

Diensten

Inspectie

Uitvoeren van bladinspecties met hoogwerkers op verschillende soorten windturbines of -molens

Reparatie

Uitvoeren van herstellingen aan windmolenbladen

Reiniging

Reinigen van windmolenbladen en -torens en herstellen van verfbeschadigingen

Verhuur

Verhuur van hoogwerkers gebruikt in de windmolenindustrie zowel on- als offshore

Contacteer ons

+32(0)499 511 863